• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • 10 meest gestelde vragen over mijn Ibiza Business Retreat

  Het is zó gaaf hoe mensen reageren op mijn Ibiza Business Retreat (IBR). De belangstelling is groot. Daarom heb ik in dit blog de 10 meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, laat mij dit dan weten via een berichtje onderaan dit blog of stuur je vraag naar ilse@stoud.eu Ik beantwoord deze dan zo spoedig mogelijk.

  ++++++++++++++++

  1) Gaan er ook mannen mee?
  Nee, helaas voor de mannen, dit retreat is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Vrouwen staan anders in het leven, bekijken zaken vanuit een ander perspectief en hebben hun eigen specifieke leerpunten. Het is altijd weer bijzonder welke energie er vrij komt met vrouwen in een compleet andere setting, weg van alle dagelijkse beslommeringen. En dat is nu juist de energie waar ik enorm in geloof en aandacht voor wil hebben. Het doel is kennis en inzichten te delen waardoor vrouwen voorwaarts komen met hun bedrijf en balans voelen tussen hoofd en hart.

  2) Ik heb al best wat trainingen gevolgd. Wat voegt het IBR toe?
  Elk training is een verdieping van je bestaande kennis of levert je nieuwe kennis en inzichten op. Als ondernemer zou je elk jaar op retreat moeten gaan om weer op te laden en bij te tanken. Het is nodig niet alleen vanwege de kennis die wordt gedeeld maar ook vanwege de mindset en je moet jezelf omgeven met de mensen die dat ook doen. Als jij succesvol wil zijn, zul je beslissingen moeten nemen die jou helpen succesvol te zijn. Bovendien ben je letterlijk even weg van alle dingen die je dagelijks afleiden en verleiden. Je bent op een eiland, in een heerlijk mediterraan klimaat, waar niemand je kent en je nieuwe dingen kunt (uit)proberen.

  3) Kan ik ook mee als (deels) in loondienst of als ik nog geen ondernemer ben?
  Het IBR is speciaal voor vakvrouwen die graag door willen pakken en groeien naar het volgende niveau. Het is zeker ook interessant voor professionals en start-ups. Als je vol zit met ideeën voor je business en je wilt deze graag uitwerken, ben je van harte welkom! Het gaat meer om de juiste mindset en commitment om er uit te halen wat er in zit. Dat je aanpakt. Dat is ook een van de redenen dat ik iedereen persoonlijk spreek voor definitieve deelname. De groep moet goed bij elkaar passen.

  4) Hoeveel deelnemers gaan er mee? 
  Er kunnen maximaal 6 vrouwen mee en bij minimaal 4 deelnemers gaat het door. Ik kies bewust voor kleine groepen omdat je dan sneller stappen voorwaarts maakt. Bovendien kan ik dan ook meer persoonlijke aandacht geven, iets wat ik zeer belangrijk vind. De sfeer is relaxt, open en positief waardoor je sneller open staat, deelt en aanpakt. 

  5) Ik kan niet in april, ga je nog in een andere periode?
  Ik kies heel bewust om in het voor- en naseizoen te gaan. Het is dan lekker rustig en ook beter betaalbaar voor je qua vliegticket. Verder gaan we twee keer per jaar op retreat. Nu dus in april. Maar als je hier niet bij kunt zijn, dan kun je nog mee in oktober. Er lopen al gesprekken voor deelname, dus mail me dan z.s.m. zodat we je stoel kunnen reserveren. Ook hier kunnen maximaal 6 deelnemers mee.

   6) Ik heb eerder met je gewerkt. Is het IBR dan nog wel interessant voor mij?
  Absoluut! Je bent weliswaar bekend met mijn werkwijze en wie ik ben, maar de inhoud van deze training staat op zich. Het is juist geweldig om onze samenwerking door te trekken naar een ander level.

  7) Zijn de kosten aftrekbaar van de Belastingdienst?
  Ja! Zakelijk als bedrijfskosten, of privé als scholingskosten. Wel raad ik je aan nog even contact op te nemen met je boekhouder om precies te achterhalen hoeveel aftrekbaar is.

  8) Wat levert zo’n workation mij concreet op?
  We gaan van 16 t/m 21 april 2017. De trainingsdagen zijn van maandag tot en met vrijdagochtend. Naast mijn programma, bepaal jij aan welke vraagstukken of project je wilt werken. Dat zal tijdens het intakegesprek ook zeker aan bod komen. Verder kun je werken tot in de vroege uurtjes of juist bijtijds stoppen om te relaxen. Mijn programma is gericht op mindset, brand awareness, belemmerende overtuigingen, marketing en sales. Onderwerpen die jou als ondernemer zeker aan zullen spreken!

   9) Lig ik alleen op een kamer of deel ik deze met iemand anders? 
  Je deelt je kamer met iemand anders en je hebt je eigen eenpersoonsbed.

  10) Is er vervoer geregeld tijdens ons verblijf?
  Als je op zondagmiddag aankomt en vrijdagmiddag vertrekt is het vervoer van en naar het vliegveld geregeld. Wil je daarnaast in je vrije tijd naar bijvoorbeeld Ibiza stad, het strand of een hippie markt dan kun je een auto huren. Ik heb informatie beschikbaar om je daarbij te helpen.

  ++++++++++++++++

   

  Weet dat er altijd werk aan de winkel is. Op wat voor niveau je als ondernemer ook zit; elke nieuwe stap kent zijn eigen onzekerheden en belemmeringen. Maak er geen strijd van, zorg dat je doet wat je (heel) graag doet, geniet van de mooie dingen die dat met zich meebrengt. Hoe dichter je bij jezelf kunt blijven, hoe rijker je je als ondernemer zal voelen.

  De aanmelding is geopend!

  Wil je mee, dan neem ik graag contact met je op. Niet iedereen kan namelijk zomaar mee, ik vind het belangrijk dat je past in de groep. Zodat alle deelnemers aansluiting kunnen vinden bij elkaar, elkaar kunnen stimuleren en met zoveel mogelijk (innerlijke) bagage weer naar huis gaan. Bovendien is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

  Heb je interesse?

  Iedereen die met mij heeft gewerkt weet dat ik enthousiast, gepassioneerd en energiek ben en graag het allerbeste van mezelf geef. Ik geef veel persoonlijke aandacht en er wordt ook veel gelachen. Als dat je aanspreekt, klik dan HIER en maak direct een afspraak met mij. Dan bel ik je op het gekozen tijdstip.

  Jouw reactie op 10 meest gestelde vragen over mijn Ibiza Business Retreat

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  css.php