• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • 1 supertip die enórme impact heeft op je business

  Ik wil graag een waanzinnig belangrijke tip met je delen.

  Een tip die op zichzelf niet bijzonder lijkt. Het is een tip die, als je er echt serieus werk van maakt, enórme impact heeft op je business. Een tip die mij al veel heeft gebracht, zowel persoonlijk als zakelijk.

  Een gouden tip die je business aanjaagt, versnelt, je creativiteit aanwakkert, een financiële boost geeft, energie geeft en keuzestress als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Deze tip helpt je de juiste keuzes maken, actie te nemen in plaats van dat je blijft hangen in je business en je daarmee zelf je grootste vijand wordt.

  HOE COOL IS DAT?

  Dit is de SUPERTIP:
  Zoek gelijkgestemden.
  Mensen die jou verder kunnen helpen omdat zij al verder zijn dan jij. Andere ondernemers die jou inspireren, vanuit de juiste intenties pijnlijke zaken durven te benoemen, echt bij willen dragen aan de groei van je bedrijf, andere inzichten bieden, je alle succes en geluk van de wereld gunnen en daar ook de kennis en vaardigheden voor hebben om dat te doen.

  Ook ik zit in een aantal mastermindgroepen, en in mijn BuildYourBrand-programma is masterminden vast onderdeel van elk groeiplan. Het is een onmisbaar en waanzinnig leerzaam element voor groei en ontwikkeling!

  NEW OLD FRIENDIn Amsterdam liep ik tijdens een event Annemieke tegen het lijf. We kennen elkaar al jaren, maar we hebben nooit echt met elkaar gesproken. En de afgelopen dagen doen we niets anders! We blijken verrassend veel raakvlakken te hebben, hebben dezelfde energie en delen de passie voor ons vak. We houden ook van lekker eten, stijlvolle kleding én we zijn ambitieus! En dus hebben we gisteren besloten tweewekelijks elkaar accountable te houden voor onze doelen en resultaten en gaan we voor een 1000%-boost van ons bedrijf.

  p.s.
  Mocht je nu denken dat je het helemaal niet nodig hebt om te masterminden, bedenk je dan dit: je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meeste mee omgaat. Met wie ga jij het meeste om?

  Jouw reactie op 1 supertip die enórme impact heeft op je business

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  css.php