• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • Marlies van Lier

  Ik had eerder met Ilse gesproken en heel duidelijk de behoefte aan sparren met iemand die geen emotionele relatie met mij heeft. En met concrete stappen als uitgangspunt. Door de GamePlan-dag ben ik weer vol energie en weet ik nu hoe ik het beste kan functioneren en resultaten kan behalen. Tijdens de training gebeurt er heel veel; er zit gelijk energie op en de radertjes gaan meteen draaien. Het 1-op-1 werken met Ilse is superfijn. In een hele fijne omgeving met dito lunch. Overall echt een hele mooie dag; een cadeautje voor mezelf. Een aanrader, want naast ‘verdienen’ moet je ook altijd in beweging blijven om te zorgen dat je kunt blijven verdienen. 

  Ilse kijkt naar de persoon en zijn kwaliteiten. Juist het aspect van de mens achter de onderneming is cruciaal, anders  houd je het niet vol en dat stipt ze zo mooi aan. Ze is open, oordeelvrij en in staat de energie vast te houden van begin tot eind. En ze heeft humor waardoor het ook echt leuk is zoiets samen te doorlopen. Ik voelde meteen de rust en ruimte om vrij te praten en te zijn. Geen belerend vingertje, maar een sparringpartner met ruimte om je verhaal te doen. Essentieel om zo’n dag te laten slagen. Ze is kundig en ervaringsdeskundige. Het gaat over werk, maar toch ook weer niet. Het gaat om het maximale aan potentie uit jezelf te halen en dat werkt door in je onderneming. Dat maakt het reuze interessant. Voor iedereen, zelfs als je niet zelfstandige bent. 

  Marlies van Lier | www.frispresentaties.nl 


  css.php