• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • Gameplan actie wegens succes tijdelijk verlengd!

  FullSizeRenderOnlangs heeft Jacinta bij mij een GamePlan-dag gedaan. Mocht je haar niet kennen; ze is als informatiemanager onder andere betrokken geweest bij de ontwikkeling van de website Akkerweb, een initiatief van Agrifirm en de Universiteit van Wageningen. Een revolutionair open platform speciaal voor de landbouw en veelteelt. Uniek in Nederland en bedoeld voor pioniers op dat gebied.

  Met haar bedrijf ICTHALL helpt ze organisaties die met ICT op de wensen van hun klanten in willen spelen. Denk hierbij aan Agrifirm, de Belastingdienst of financiële instellingen. Ze kijkt als het ware door de ogen van klant om de bedrijfsprocessen te kunnen verbeteren voor een hogere klanttevredenheid. Ze is zeer succesvol hierin; wat ze doet maakt verschil

  Ze wil voortdurend excelleren in haar vakgebied. Elke dag beter zijn dan de vorige, maar ze is ook trots op wat ze bereikt met haar team. En ze durft zichzelf (en anderen) een spiegel voor te houden. Elke dag stelt ze zichzelf de vraag ‘wat is mijn toegevoegde waarde?’.

  Jacinta is een van mijn high end klanten. Ze heeft buiten de Gameplan-dag ook het individuele 6 maanden BuildYourBrand-programma gevolgd. Ik ben heel trots op haar resultaten, mindset en de keuzes die ze nu maakt voor ICTHALL. Ze is enorm gegroeid in haar ondernemerschap; neemt weloverwogen stappen, weet beter balans te houden tussen haar hoofd en hart en investeert in zichzelf zodat ze steeds het beste van zichzelf kan geven.

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Ik vroeg Jacinta:

  Wat was voor jou specifiek de aanleiding om de Gameplan-dag te gaan doen?

  “Ik heb een goede ervaring overgehouden aan de BuildYourBrand periode bij jou en ik wilde op een rijtje zetten wat ik in 2016 zou doen met en voor ICTHALL. Welke kant zou ik opgaan? Wat kon ik wel en niet doen? En terugkijken op wat goed ging, mijn successen en wat beter kon.” 

  En, doelen bereikt?

  “Ik ben weer bewust van waar ik nu sta met ICTHALL en waar ik naar toe kan en wil met mijn bedrijf. Vooral of ik nog op de goede weg ben. Waardering en besef voor wat ik tot nu toe bereikt hebt. Welke doelen ik heb en hoe ik deze kan bereiken. Meer focus op de dingen die er toe doen. Focus op succes. Ik vond het fijn om dit te bekijken vanuit de BuildYourBrand aanpak; denk aan aspecten als impact, plannen van acties om je doelen te behalen en wat is je toegevoegde waarde als ondernemer.” 

  Wake-up calls ervaren?

  “Ik probeer altijd alles in 4 dagen te proppen, terwijl ik ‘vrijheid’ juist zo belangrijk vind. Ik ben dus helemaal niet gebonden aan de openingstijden van de ‘sportschool’. Dit was een echte wake-up call. Ja, ik heb ervoor gekozen helemaal naar Rotterdam te rijden om dit te horen en vaak is het nodig om letterlijk uit de sleur gehaald te worden, afstand te nemen en te kijken wat er gaande is.”

  Zou je deze dag zo over willen doen?

  Absoluut. Ik excelleer in jouw bijzijn. Ik heb je nodig om te sparren. In je eentje lukt het minder goed. Tijdens zo’n dag maak je echt tijd vrij voor jezelf en je bedrijf. Een must voor elke ondernemer. Elk bedrijf moet weten welke koers gevaren zal worden en wat de bestemming uiteindelijk is. Dus ook jouw onderneming. Dit was goed om te doen!

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Gameplan-dag actie tijdelijk verlengd!

  • Wil je net als Jacinta doelgericht werken aan je acties voor 2016?
  • Je ambities, dromen en doelen waarmaken
  • Niet alles in één keer doen, maar weloverwogen strategische keuzes maken die echt bijdragen aan de groei van je business?
  • Met onverdeelde aandacht voor jou en je business?
  • In een setting die niet alleen leerzaam, maar ook leuk is?

  Lees dan nog even door…

  Want door het succes van de Gameplan-dagen en de resultaten die bereikt worden, heb ik besloten om een paar dagen extra hiervoor beschikbaar te houden. Dit is een tijdelijk aanbod dat deze vrijdag weer vervalt. 

  Heb je hier interesse in, of wil je meer informatie?

  Laten we dan deze week eerst even bellen om je business te bespreken. Bel me even. Ik plan deze week met maximaal 5 ondernemers een belafspraak in om uitgebreid je business te bespreken. We gaan het hebben over je strategie om er veel meer verkoop uit te halen. Wil je met me bellen? Vraag dan een belafspraak aan.

  Een belafspraak aanvragen kan ALLEEN vandaag, morgen en overmorgen. Daarna haal ik het aanvraagformulier weg. Want meestal komen er veel aanvragen binnen en ik heb maar een paar 1-op-1 dagen beschikbaar.

  Belafspraak aanvragen!

   

  Jouw reactie op Gameplan actie wegens succes tijdelijk verlengd!

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  css.php