• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • Mies Knippenberg

  Toen ik met ‘ToffeTuintjes’ aan BuildYourBrand deelnam, bestond mijn bedrijf al 3 jaar. Ik had veel verschillende soorten klussen, omdat ik niet precies helder had wat het beste bij mij paste. Dit maakte het ook moeilijk om ToffeTuintjes aan klanten te verkopen. Want, wat deed ik nu precies? De naam alleen al wekte ook nog eens andere verwachtingen die ik niet kon of wilde waarmaken. Mijn klanten bepaalden wat ik deed, niet ik.

  Ik wist dat ik aan de slag moest om mezelf ‘ondernemer’ te voelen. Zo stapte ik in BuildYourBrand. Maar al snel werd duidelijk dat het met ‘ToffeTuintjes’ een heel andere kant uit ging. Ik ben op zoek moeten gaan naar mijn identiteit, waar ik voor sta, waarom en hoe dan daar vorm aan te geven. Gelukkig wist Ilse in die ‘chaos’ de structuur en einddoelen helder te houden. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in de ontwikkeling van mijn nieuwe bedrijf ‘Prinses op het Groene Paard’. Hier sluit nu alles waar ik voor sta naadloos op aan.

  Met de planning kan Ilse soms wat chaotisch zijn, maar dat wist ze altijd snel op te lossen. En ook buiten het programma kon ik een beroep op haar doen. Ze voelde echt als mijn ‘partner in crime’. Niemand anders op dat moment begreep zo goed waar ik mee bezig was. Daar ben ik dankbaar voor.

  Mede dankzij haar vertrouwen in mij, heb ik doorgepakt. Alle stappen blijven de rest van mijn leven ontzettend waardevol. Ze heeft me geleerd groots te denken over mijzelf. En niet alleen denken, maar ook doen geloven. Hierdoor neem ik met minder geen genoegen meer. Ik wil alles en helemaal.

  Mies Knippenberg | www.prinsesophetgroenepaard.nl


  css.php