• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • 5 redenen om je aan te melden voor mijn Ibiza Business Retreat

  Als ondernemende vakvrouw is het belangrijk om ‘in vorm’ te blijven. Maar wat doe jij om fit te blijven, zodat je fris kunt blijven kijken naar je bedrijf, je doelen, je klanten en hoe je wilt leven en wat je wilt bereiken?

  Als je focus niet goed is, of anderen mensen dicteren je agenda, ben je veel bezig met brandjes blussen en rennen van hot naar her. Je komt dan al snel rust en ruimte tekort om echt aan je business te werken. Terwijl dat een belangrijke voorwaarde is voor groei.

  Uit ervaring weet ik dat je andere mensen en een andere omgeving nodig hebt om geïnspireerd, creatief en gemotiveerd te kunnen zijn.

  Daarom 5 redenen om je aan te melden voor het Ibiza Business Retreat:

  1. Focus
  Tijdens het Ibiza Business Retreat ben je weg van alle dagelijkse beslommeringen en bepaal jijzelf grotendeels je agenda. Geen afleidingen of verleidingen, maar focus op waar jij behoefte aan hebt. Het is ongestoord (door)werken in een inspirerende omgeving aan wat jij nodig hebt om te groeien; lekker productief en effectief.

  2. Ontladen & opladen
  Er is volop aandacht voor jezelf en de wereld áchter je business. Het zijn de momenten waarop je kunt ontladen en opladen in een oordeelvrije setting. Bij de haard, op het terras of aan het water, alleen of met anderen. Lekker onthaasten en je hoofd leegmaken zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en nieuwe energie.

  3. Collective intelligence
  Je hebt andere perspectieven en inspiratie nodig om voorwaarts te komen. Leren en absorberen van andere gelijkgestemde ondernemers is enorm waardevol. Ze bieden je nieuwe inzichten waardoor je patronen kunt doorbreken of ideeën kunt uitvoeren.

  4. Eigen baas
  Business nomads zoals jij en ik zijn gesteld op hun vrijheid en onafhankelijkheid. Daarom is ondernemen ook zo leuk; je werkt op je eigen voorwaarden. Jij bepaalt dus waar en wanneer je aan je business werkt. Het is een privilege waar je dankbaar gebruik van moet maken. Ga mee!

  5. Superervaring
  Het Ibiza Business Retreat is een unieke ervaring waarin je meer uit jezelf en je business haalt. Met tijd voor goede gesprekken, inspirerende ontmoetingen in een prachtige omgeving en met heerlijk eten en drinken. Meegaan naar Ibiza is natuurlijk ook een geweldig kadootje aan jezelf. Gewoon omdat je het waard bent.

  Tijdens het Ibiza Business Retreat kun je op adem komen, of juist gas geven. Maar naast een weldadig klimaat, heerlijk eten, drinken en een goed bed, draait het om groei van je bedrijf. Dit is wat je kunt verwachten in het programma:

  • Dagelijkse workshops: deze  helpen je specifiek bouwen aan je business en zijn interactief, leerzaam, leuk én alles is direct toepasbaar in je bedrijf
  • Masterminds: hierin deel je persoonlijke en zakelijke uitdagingen. Wat zijn je ideeën, concepten, strategieën? Waar loop je tegenaan? De andere deelnemers geven oordeelvrij advies of delen hun ervaring en inzichten, zodat je verder kunt.
  • 1-op-1 sessies met Ilse: individuele coaching waarin we dieper ingaan op je marketingactiviteiten en 100% focus is op het bereiken van je doelen en ambities
  • Voldoende vrije tijd om je eigen ding te kunnen doen
  • Een verblijf vol verrassingen

   

  Ga je mee?

  Stuur een e-mail naar ilse@stoud.eu en geef je op voor een 1-op-1 gesprek met mij. Ik vind het namelijk belangrijk dat we eerst kijken of het programma aansluit bij jouw en mijn verwachtingen en of er een klik is. Als uit het gesprek blijkt dat we geen match zijn, doen we het niet. Jij en ik moeten er van overtuigd zijn dat dit programma voor ons allebei de resultaten oplevert waar we naar op zoek zijn.

  Check dit dus eerst:

  • Je bent een ondernemende vakvrouw met pit, ambitie en zelfspot
  • Je bent energiek, open minded en positief ingesteld
  • Je hebt een eigen stijl, je houdt van mooie dingen
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor de keuzes die je maakt en actie die je neemt
  • Je kunt goed samenwerken, gunt anderen hun succes

   

  Serieuze belangstelling?

  Stuur dan z.s.m. een e-mail naar ilse@stoud.eu
  Plaatsen zijn beperkt: slechts 6 deelnemers kunnen mee!

  Jouw reactie op 5 redenen om je aan te melden voor mijn Ibiza Business Retreat

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  css.php