• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • Cora Pabon-Somers

  Op het moment dat ik aanklopte bij Ilse, was ik druk aan het ondernemen. Of dit ondernemen zich echter ontwikkelde in een richting waar ik als persoon grenzeloos energie uit kon putten was me een raadsel. Duizend plannen en ideeën….
  Ilse heeft me in een heerlijk to the point traject geleid naar mijn zakelijke SWEETSPOT! De plek waar alles ineens klopt: wat drijft mij, waar ben ik goed in en waamee kan en wil ik mijn klanten optimaal bedienen.
  Na de sessie heb ik een heldere blik over waar ik heen wil met mijn business en hoe ik dit kan bewerkstelligen. En dit alles geeft veel rust en focus.

  Ilse heeft me erg prettig in dit traject begeleid. Heel integer, gedreven, passievol en resultaatgericht.
  Wat mij betreft een aanrader voor elke ondernemer die een boost nodig heeft!

  Cora Pabon-Somers | Somers HR Management


  css.php