• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • Diensten

  Iedereen die aan één van deze trainingen deelneemt is ambitieus, intuïtief en leergierig. Ik bied je praktische informatie, die jou verder kan helpen. Altijd inclusief een groot aantal stap voor stap templates, checklists, allerlei informatie die jij direct kunt toepassen in je eigen bedrijf.

  BuildYourBrand individueel programma 100% onverdeelde aandacht

  Heb je het gevoel dat groepsprogramma's niet (meer) bij je passen? Of heb je wel ervaring met groepsprogramma's, maar niet de resultaten bereikt die je voor ogen had? Dan is het high end individuele traject iets voor jou. Met focus exclusief op jou en groei van je business, onverdeelde aandacht en persoonlijke betrokkenheid van Ilse in het bereiken van je ambities, doelen en verlangens.

   Klik hier en lees meer
  FrisKijker nodig?Ben je toe aan nieuwe perspectieven voor groei van je business?

  Ben je toe aan een doorbraak met je bedrijf? Of heb je groeiambitie maar weet je niet goed waar te beginnen of hoe dit aan te pakken? Stel je marketingactiviteiten steeds uit of wil je een frisse kijk op je business? Dan is een 1-op-1 Business Talk precies wat je nodig hebt.

   Klik hier en lees meer
  Ga je mee?speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke topondernemers & professionals

  Heb je pit en ambitie en ben je toe aan een weekje weg om full focus te werken aan je business en jezelf? In een fijne warme omgeving met dito mensen. Dan mag je het Ibiza Business Retreat niet missen!

   Klik hier en lees meer
  Sweetspot-training (3 mnd in de steigers) Focus op wat JIJ wilt!

  Als je aan je bedrijf bouwt zonder verbinding met jezelf te maken over wat jij wilt, wat is dan de focus van je bedrijf? Waar gaat het naartoe? Doe je nog wel wat je echt heel graag wilt, waar je onwijs goed in bent en werk je wel met fantastische klanten? Duidelijkheid maakt je waanzinnig interessant en superaantrekkelijk. Het is dé reden waarom anderen met jou willen werken. Dát is de focus in de Sweetspot-training!

   Klik hier en lees meer
  Personal Business CoachingInzicht, Inspiratie & Impact

  Voel je dat er meer uit jezelf en je business te halen is, maar je hebt geen idee hoe? Vanwege een drukke agenda, de stapel e-mails die (nog) beantwoord moeten worden, de verwachtingen van anderen? En je hebt behoefte om te sparren over wat je werkelijk bezighoudt en je kunt/wilt dit niet delen met anderen. Personal Business Coaching is exclusief, persoonlijk en impactvol.

   Klik hier en lees meer

  css.php