• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • BuildYourBrand individueel programma

  100% onverdeelde aandacht

  Speciaal voor positief ingestelde, leergierige coaches, trainers, adviseurs, creatieve ondernemers, tekstschrijvers, interim dienstverleners, copywriters en communicatie- en marketingprofessionals 

  Creëer een sterke positie in de markt door jezelf en je business waanzinnig goed te vermarkten voor meer klanten, financiële vrijheid en happiness. Deelnemen aan het 6 maanden programma BuildYourBrand© betekent groeien in je ondernemerschap en met je bedrijf; duurzaam, uniek en waanzinnig effectief!

   

  arrowleft  JA, ik heb interesse!  arrowright
   

  Wil je dit?

  • een groter publiek bereiken?
  • (meer) goed betalende klanten binnenhalen?
  • je marketingideeën succesvol uitvoeren?
  • meer mensen helpen met jouw diensten/producten?
  • financieel onafhankelijk zijn?
  • jezelf uitdagen en verbeteren?
  • werken aan the-next-level?
  • de juiste investering doen voor concrete resultaten?
  • jezelf omringen met positieve energie?
  • Werken aan balans tussen je hoofd en je hart?

   


   

  DIT IS WAT JE GAAT LEREN IN HET EXCLUSIEVE 1-OP-1 PROGRAMMA:

  BYB2

   

  Module 1: New Style Personal Branding

  Personal Branding maakt enorm verschil en heeft aantoonbaar impact op de groei van je bedrijf. Leer waarom je doet wat je doet, waar je uniek en bijzonder in bent en hoe je dit optimaal zichtbaar kunt maken. Je leert hoe je je ambities en verlangens kunt matchen met het verlangen van je klant. Dat maakt je zeer aantrekkelijk in een overvolle markt! Je creëert klantrelaties die niet alleen jou uit laten blinken, maar waarin ook je klant zich van zijn beste kant kan laten zien. Dit is goud waard voor je bedrijf; van onschatbare waarde voor klanten. 

  Module 2:  Grip op je ondernemersmindset

  Leer wat het verschil is tussen succes willen en succes hebben. In deze module leer je niet alleen hoe je brein werkt, maar ook hoe je belemmerende overtuigingen om kunt buigen zodat je weer aan je business gaat werken in plaats van in je business. Je leert hoe je impact kunt hebben op je financiële flow en deze ook vast kunt houden. Krijg grip op je ondernemers- en financiële mindset zodat je bedrijf echt tot volle bloei kan komen. 

  Module 3: Bouw loyale klantrelaties

  In deze module leer je vanuit andere perspectieven naar je klant te kijken. Hierdoor kun je een relatie opbouwen die eindeloos waardevol blijft. Weten wat je klant drijft, tegenhoudt of juist enorm naar verlangt zijn key voor je business. Het levert je een klantenkring op die supergoed is voor je expertstatus, maar ook loyaal is en lucratief. Dat levert je meer continuïteit in je klantenstroom en inkomen op. Daarnaast leer je werken vanuit je SweetSpot om je bedrijf echt te laten groeien en sneller resultaten te bereiken.

  Module 4: Creëer lucratieve verdienmodellen

  Een lucratief verdienmodel is krachtig in zijn eenvoud. Het zorgt voor een duurzame relatie met je klanten, en daardoor voor meer financiële flow en happiness. Je leert producten en programma’s ontwikkelen die zorgen voor een continue geldstroom en meer vrijheid. Je leert hoe je productief en meer gefocust kunt zijn, zodat je veel meer bereikt in minder tijd. Maar ook hoe je je dienst in de markt kunt zetten. Duurzaam, efficiënt en effectief. 

  Module 5: Sales vanuit je hart

  Deze module leert je hoe je makkelijk in gesprek met klanten kunt komen en hoe je waardevol verbinding weet te maken, zodat ze van hot leads naar hot clients gaan. Belangrijk hierbij is de methodiek waarmee je dit proces in gang zet. Deze methodiek stelt je in staat niet alleen je klant een goed gevoel te geven, maar ook jezelf. Dit leidt naar een hogere conversie en een hoger inkomen. Je leert superbelangrijke vaardigheden die hun waarde nooit verliezen. Hierdoor kun je je programma’s verkopen tegen een goede prijs zodat je bedrijf kan groeien naar het volgende niveau. 

   

  arrowleft  JA, ik wil meer informatie!  arrowright

   


   

   

  010-www.isupermodel.nl-Medium-199x300“Ik heb BuildYourBrand vanuit Zwitserland online kunnen doen. Ilse bleek de juiste keuze; ze is een positief, open en meedenkende coach. De afgelopen zes maanden hebben me veel gebracht: inzicht in de stappen die ik kan nemen, mijn doelgroep concreet gemaakt, een passend programma aanbod, tips, ideeën en nog veel meer. Ik ben super blij met mijn waarom en hoe mijn ‘brand’ zich heeft ontwikkeld.  [Susan Manni | www.ecounseling4you.nl]

  MarjelElke sessie heeft waarde! De afgelopen 6 maanden zijn mooi, hartverwarmend, frustrerend, uitdagend, grensverleggend, integer en professioneel geweest. Ik ben gegroeid als professional, met een completer ondernemerspakket, en als mens, met een beter beeld op wie ik ben, wat ik kan en wat mijn SweetSpot is. Haar coaching is liefdevol, persoonlijk en met aandacht. Elke ondernemer die toe is aan de volgende stap en daar in wil investeren raad ik BuildYourBrand aan.” [Marjel Sterrenberg | www.rechtwel.nl ] 

  JinskeIMAKIN“Wat deelname aan BuildYourBrand me heeft gebracht? Meer (zelf)vertrouwen in mijn unieke product en per kwartaal een omzetgroei. Dit jaar haal ik een omzet die ruim 3x zo hoog is als vorig jaar. Ik durf nu écht te dromen. Door Ilse lanceer ik nu grotere projecten waar ik meer winst uithaal. Ik heb een high end aanbod ontwikkeld en nog genoeg ideeën voor de toekomst zoals een DIY-weekend, bedrijfsworkshops en een (E-)boek. En mijn leven is meer in balans.” [Jinske Verpalen | IMAKIN.nl ]

   


   

   

  arrowleft  DIRECT aanmelden  arrowright

   

  Deelname bevat de volgende vaste onderdelen:

  Onderdeel 1: VIP-sessies

  Elke maand heb je live een persoonlijke sessie met Ilse. Deze vinden plaats op een leuke, externe locatie. Hierin krijg je onverdeelde aandacht voor groei van jou en je business en komen alle modules aan bod. Alle trainingen worden begeleid met templates, werkboeken en handige checklists zodat je snel alles wat je leert in de praktijk kunt brengen. 
  (dagdeel | externe locatie | 1x p/mnd)

  Onderdeel 2: Acceleratie-sessies

  Dit zijn 1-op-1 coaching sessies met Ilse waarin je al je vragen kunt stellen. We nemen je voortgang door, zodat je snel stappen kunt zetten en je weer kunt focussen op het vermarkten van je business en werken met leuke klanten.
  (30 minuten | telefonisch of Skype | 1x p/6 wkn)

  Onderdeel 3: Verdiepingsessies

  In deze 1-op-1 sessies met Ilse ga je dieper in op je marketingacties en is er 100% focus op je doelen en het waarmaken van ambities en verlangens. We nemen je voortgang door, krijg je andere perspectieven over je marketing en overwin je je onzekerheden zodat je kunt groeien naar een ondernemer die het allerbeste van zichzelf durft te geven.
  (60 minuten | telefonisch of Skype | 1x p/6 wkn)

  Onderdeel 4: 24/7 on-the-spot

  Gedurende dit programma mag je in geval van nood bij implementatie of belangrijke stappen, gebruikmaken van de 24/7 on-the-spot whats-app coaching. Deze app is ook bedoeld om direct je grote successen en doorbraken te kunnen delen.

  Onderdeel 5: Ontwikkel-rapportages

  Ritme en structuur zijn key voor het bereiken van je resultaten. Daarom rapporteer je tweewekelijks of maandelijks over je voortgang.

   


   

  BYB
  Waarom een individueel programma?

  De ervaring leert dat niet iedereen gebaat is bij groepsprogramma’s. Je bereikt niet de gewenste resultaten en je ervaart onvoldoende persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij jou en je business. Persoonlijke aandacht maakt wezenlijk verschil voor groei met je bedrijf. Er is onverdeelde aandacht (het gaat alleen om jou), je hebt een stok achter de deur en je leert vaardigheden die bij jou passen en voor altijd hun waarde blijven behouden. Een-op-een werken biedt ruimte voor maatwerk; we zoomen in op datgene waar je onzeker, onvoldoende kennis en ervaring in hebt. Waar je goed in bent, kun je gaan excelleren. Het individuele 6 maanden programma is het meest exclusieve programma in het BuildYourBrand© aanbod. 

  Voor wie is het 1-op-1 BuildYourBrand© programma?

  Het individuele programma is voor positieve en ambitieuze ondernemers die hun business serieus nemen en vol willen gaan in het waarmaken van hun ambities. Je twijfelt niet of je ondernemer wilt zijn, dat ben je gewoon!

  Je weet dat je meer uit jezelf en je business haalt als je individueel wordt begeleid, zonder afgeleid te worden door andere factoren. Alle andere trainingen hebben onvoldoende resultaat opgeleverd, je wilt nu echt focussen op GROEI!

  Het maakt geen verschil of je starter of ervaren bent. Het gaat om je mindset. Wil je hard werken, voldoening voelen, alles geven wat in je zit? Deelname vraagt een investering in tijd, energie en geld. Je weet dat dit nodig is om verder te komen dan waar je nu staat. Dan ben je toe aan dit programma!

   

  arrowleft  JA, ik heb interesse!  arrowright


   

  Luxe locatie

  GP2W-15klCNzmUunUsAIfyL2Voor de persoonlijke VIP-sessies ontmoeten we elkaar op een luxe, rustige locatie in Bergen op Zoom of in Rotterdam met voldoende parkeergelegenheid. Hiernaast zie je de ontvangstruimtes waar we elkaar ontmoeten en we intensief gaan werken aan de groei van je business en je ondernemerschap.

   


   

   

  Over Ilse

  Ilse Tempelaars: gepassioneerd Personal Branding- en Businesscoach, mens en (zaken)vrouw. Ze is oprichtster van Trend- en Communicatiebureau STOUD. Haar achtergrond is communicatie- & designmanagement en ze heeft masters in Prognose & Strategie en Personal Branding. Daarnaast put ze uit jarenlange ervaring als communicatiedeskundige bij zowel profit als non-profit organisaties. Ze geeft presentaties, trainingen en workshops over Personal Branding en ze heeft diverse publicaties op haar naam staan waaronder drie eerder verschenen E-books.

  Als Branding-strateeg helpt zij (solo)ondernemers aan een onderscheidende (brein)positie in de markt. Haar klanten zijn ambitieuze ondernemers die het heerlijk vinden om goede inzichten te krijgen, hun financiële flow en happiness een extra boost willen geven, op zoek zijn naar verrassende perspectieven hoe zij hun business anders kunnen vormgeven en geïnspireerd willen worden waardoor zij kunnen groeien in het echt waarmaken van hun ambities en dromen.

  arrowleft  DIRECT aanmelden  arrowright

   

  Tarief en beschikbare data

  Deelnemers aan dit exclusieve 1-op-1 traject worden met zorg geselecteerd en ingepland. Ben je geïnteresseerd in het individuele programma, geef dan aan dat je interesse hebt. Binnen 48 uur ontvang je een reactie en plannen we een gesprek in. Je hoort dan meteen ook wanneer de eerstvolgende data zijn die ik beschikbaar heb en wat het tarief is van dit high end programma.

  arrowleft  JA, ik heb interesse!  arrowright

  Het BuildYourBrand© individuele programma is de meest exclusieve en persoonlijke manier om met mij te werken. Daarom is je investering een stuk hoger dan voor  het deelnemen aan een eendaagse training of een groepsprogramma waaraan je deelneemt samen met een aantal andere ondernemers.


  css.php