• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • IBIZA2Veelgestelde vragen

  Het kan natuurlijk zijn dat je een vraag hebt over deelname aan het Ibiza Business Retreat. Hieronder vind je de meest gestelde vragen (met een antwoord) hierover. Zit jouw vraag er niet tussen? Laat het mij dan alsjeblieft weten!

  VRAAG: Hoe weet ik of het Ibiza Business Retreat wat voor mij is?
  Daar komen we het beste achter in een persoonlijk gesprek. Dat kan via Skype of gewoon via een telefonische afspraak. Jezelf hiervoor opgeven kan HIER. Weet dat alle succesvolle ondernemers investeren in kennis en zoeken andere succesvolle mentors om hen te begeleiden. Succes bereik je niet door alles alleen te blijven doen.

  VRAAG: Ik heb eerder met je gewerkt. Is het IBR dan nog wel interessant voor mij?
  Absoluut! Je bent weliswaar bekend met mijn werkwijze en wie ik ben, maar de inhoud van deze training staat op zich! Het is juist geweldig om onze samenwerking door te trekken naar een ander level.

  VRAAG: Zijn de kosten aftrekbaar van de Belastingdienst?
  Ja! Zakelijk als bedrijfskosten, of privé als scholingskosten. Wel raad ik je aan nog even contact op te nemen met je boekhouder om precies te achterhalen hoeveel aftrekbaar is.

  VRAAG: Wanneer is het precies?
  We gaan van 16 t/m 21 april 2017. De trainingsdagen zijn van maandag tot en met vrijdagochtend. Als er erg veel aanmeldingen zijn zal het IBR meerdere weken georganiseerd worden. Dan worden hiervoor de week ervoor en/of erna geboekt.

  VRAAG: Hoe zit het met de vliegreis?
  Iedereen boekt haar eigen vlucht, maar ik raad aan dat iedereen dezelfde vlucht neemt. Simpelweg omdat we dan met elkaar van en naar de luchthaven kunnen reizen en we optimaal gebruik kunnen maken van de tijd (je komt aan op zondagmiddag 16 april 2017 en de laatste sessie is vrijdagochtend 21 april 2017).

  De vluchten maak ik zo snel mogelijk bekend, nog niet alle maatschappijen hebben de vluchten voor april 2017 bekend gemaakt.

  Neem lekker veel handbagage mee, maar geen koffer. Check voor de juiste afmetingen online bij je vliegmaatschappij. Dat is snel bij aankomst en vertrek, bovendien krijgen we het op die manier goed geregeld tijdens de transfers.

   

  VRAAG: Hoe werkt de transfer van en naar de villa?
  Kom je aan en/of vertrek je op of rond de tijden die ik noem bij ‘Hoe werkt het met de vliegreis?’, dan regel ik de transfer, deze is bij de prijs inbegrepen. Ik ben erbij en we reizen met elkaar. Reis je op een ander moment, dan doe je de transfer op eigen gelegenheid en voor eigen rekening.

  VRAAG: Kan ik ook mee als ik (nog) geen ondernemer ben?
  Het IBR is speciaal voor vrouwelijke ondernemers die graag door willen pakken, maar het IBR is zeker ook interessant voor start-ups. Als je vol zit met ideeën voor je business en je wilt deze graag uitwerken, ben je van harte welkom!

  VRAAG: Hoeveel deelnemers gaan er mee?
  Het doel is om 6-10 bruisende vrouwen mee te nemen naar Ibiza.

  VRAAG: Bij hoeveel deelnemers gaat het IBR door?
  Bij minimaal 6 deelnemers gaat het door.

  VRAAG: Is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd?
  Absoluut! Dan ontstaan vaak de meest fantastische ideeën die je weer kunt delen. Dus hoewel het programma vol zit met workshops, masterminds en coaching is er ook voldoende ruimte voor vrije tijd en ontspanning. Je kunt lekker zwemmen in een van de mooie baaien, vintage markten bezoeken of gewoon lekker relaxen bij de villa.

  VRAAG: Kan ik eerder komen of langer blijven?
  Supergoed idee! Natuurlijk kun je eerder aankomen of later vertrekken als je langer wilt genieten van Ibiza. De training zelf start op maandag, maar de bedoeling is om zondag aan te komen. Het is helaas niet mogelijk om nog eerder in de villa te verblijven. Iedereen vertrekt weer op vrijdag. Als je er een vakantie aan vast plakt, kun je helaas niet op de accommodatie blijven. Die wordt alleen in z’n geheel verhuurd (wij hebben ‘m op de genoemde dagen.) Via airbnb.nl kun je hele leuke logeermogelijkheden vinden om je verblijf wat langer te maken. Als je eerder aankomt, zorg er dan wel voor dat je op de genoemde aankomsttijd op het vliegveld bent, dan kun je mee met de transfer.

  VRAAG: Hoe ziet de week eruit?
  Op zondag aan het begin van de middag kom je rustig binnen, eten we wat lekkers en maken we kennis met elkaar. Een goede warming-up voor de rest van de week.

  Elke dag starten we met een gezamenlijk gezond ontbijt. Na inspanning, hoort ontspanning dus nemen we de tijd voor een uitgebreide lunch! En in de loop van de avond volgt er een heerlijke lichte maaltijd zodat je niet met een volle buik naar bed hoeft.

  Na het ontbijt gaan we aan de slag met een workshop, tot aan de uitgebreide lunch. Daarna heb je tijd om de training van die dag te laten zakken of kun je lekker genieten van het zwembad of het strand en het Spaanse leven. Fijn tijd voor jezelf dus om bij te komen van je drukke leven. Je krijgt dan nog een opdracht van me voor verdieping. Alleen of met anderen.

  Een middag en avond (na de workshop van die dag) gaan we met z’n allen naar Ibiza Stad of Las Dalias om te shoppen en te genieten.

  De laatste bijeenkomst vindt plaats op vrijdagochtend waarna we ons klaarmaken voor de terugreis.

  VRAAG: Wat moet ik meenemen?
  Voor alles rondom de training en het verblijf zorg ik. Maar aangezien je naar een heerlijk warm oord gaat zou ik zeker zonnebrand, zonnebril, badhanddoek en badkleding meenemen. Vergeet ook niet een lekker warm vest en sokken in te pakken, want het voor- en najaar zijn tenslotte geen hoogzomer! De rest mail ik je t.z.t.

  Ik adviseer je om alleen handbagage mee te nemen. Dan kun je direct uit het vliegtuig doorlopen en hoeven we niet te wachten op ieders bagage.

  Verder zorg ik voor lekkere (en gezonde) dingen tijdens een ‘snackmoment’ eind van de ochtend en eind van de middag. Snoep je graag of heb je specifieke wensen, neem dat dan gerust zelf mee.

  VRAAG: Ik heb al best wat trainingen gevolgd. Wat voegt het IBR toe?
  Iedereen die met mij heeft gewerkt weet dat ik met veel energie en passie het allerbeste van mezelf geef. Ik geef veel persoonlijke aandacht en er wordt ook veel gelachen. Gun jezelf dit programma als geweldig gaaf cadeau.

  VRAAG: Lig ik alleen op een kamer of deel ik deze met iemand anders?
  Er zijn een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Daar moet je dus snel bij zijn. Mocht je nu met een vriendin aan het IBR deel willen nemen, geef dan bij de intake aan als jullie samen op een kamer willen slapen.

  VRAAG: Houd je rekening met dieetwensen?
  Natuurlijk! Geef dit aan bij de intake of op het aanmeldingsformulier. Ik doe mijn uiterste best om met iedereen rekening te houden.

  VRAAG: Hoe zit het met de betalingsvoorwaarden?
  Nadat ik je ingevulde aanmeldingsformulier heb ontvangen ontvang je binnen 2 werkdagen een officiële bevestigingsmail met meer informatie. Ook over de betaling. Op het aanmeldingsformulier kun je al aangeven hoe je wilt betalen. Ik stuur je de passende factuur die volgt op jouw keuze.

  Je investeert voor het Ibiza Business Retreat april 2017 €1995 (excl btw) voor het complete pakket van training, overnachtingen, eten en drinken.

  Wat betreft de betaling kun je kiezen uit 2 opties:

  1. het volledige bedrag (€1995) ineens betalen binnen zeven kalenderdagen na aanmelding of
  2. in 3 gelijke delen betalen: €730 binnen zeven kalenderdagen na aanmelding, €730 halverwege de maand volgend op je aanmelding en het laatste deel de maand daarna. Je betaalt dan iets extra i.v.m. administratieve werkzaamheden. Deze optie heb je alleen bij aanmelden tot en met 23 december 2016.

  Boek je na 23 december 2016, dan betaal je het volledige bedrag direct na aanmelding ineens.

  Vanaf de ontvangst van de eerste (of enige) betaling is je aanmelding definitief en is je plek gegarandeerd.

  Goed om te weten dat je het bedrag kunt aftrekken bij je belasting aangifte. Zakelijk als bedrijfskosten, of privé als scholingskosten.

  VRAAG: Kun je de factuur ook naar mijn werkgever sturen?
  Ja dat kan, mits jij met je werkgever afspreekt dat mijn betalingstermijnen gerespecteerd worden. Voor de betalingstermijnen, zie ‘Hoe werkt het met betalen’.

  Wil of kan je werkgever mijn voorwaarden niet nakomen, dan is het belangrijk dat jij het voorschiet en met je werkgever afspreekt dat je het terugkrijgt. Op de factuur kan ik dan alsnog de gegevens van je werkgever zetten, dat is geen probleem.

  VRAAG: Hoe zit het met annuleren. Krijg ik de kosten dan terug?
  Helaas kan ik niet al je geld teruggeven bij een annulering. Zodra de boeking is gedaan, maak ik kosten die ik niet meer terug kan krijgen. Hieronder zijn de annuleringskosten toegelicht.

  • Bij annulering tot 12 weken voor het IBR ben je het bedrag van €550 verschuldigd. Het bedrag dat je al hebt overgemaakt wordt teruggestort met aftrek van €550.
  • Bij annulering tot 8 weken voor het IBR ben je het bedrag van €900 verschuldigd. Het bedrag dat je al hebt overgemaakt wordt teruggestort met aftrek van €900.
  • Bij annulering tot 4 weken voor het IBR ben je het bedrag van €1250 verschuldigd. Het bedrag dat je al hebt overgemaakt wordt teruggestort met aftrek van €1250.
  • Bij annulering binnen 4 weken voor het IBR is het volledige totaalbedrag verschuldigd.
  • Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

  Je kunt ook iemand anders in jouw plaats laten deelnemen, in overleg met en ter goedkeuring van  Ilse Tempelaars.

  VRAAG: Organiseer je nog een terugkomdag na het IBR?
  Een paar weken na het IBR is er inderdaad een afsluitende terugkomdag in Nederland. De datum plannen we in overleg.

  VRAAG: OK, ik ga ervoor! Waar kan ik mij inschrijven?
  Direct aanmelden kun je HIER doen. Voordat je definitief bent aangemeld ga ik eerst nog persoonlijk met je in gesprek of het Ibiza Business Retreat goed past.


  css.php