• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • Jacinta Hall

  Vanwege mijn goede ervaringen tijdens het 6 maanden BuildYourBrand programma, volgde ik een  Gameplan-dag met Ilse. Ik weet nu weer precies waar ik voor sta en waar ik naartoe wil met ICTHALL. Met focus op de dingen die er toe doen. Het is enorm waardevol om stil te staan bij waar je goed in bent, wat je als ondernemer echt wilt en waar je blij van wordt. 

  Ik wil altijd alles in 4 dagen proppen. Maar als snel werd duidelijk dat ik grote waarde hecht aan ‘vrijheid’.  En daarmee groeide het besef dat ik helemaal niet gebonden ben aan bijvoorbeeld de openingstijden van de “sportschool”. Dit was een echte wake-up call. Ja, ik heb ervoor gekozen helemaal naar Rotterdam te rijden om dit te horen en vaak is het nodig om letterlijk uit de sleur gehaald te worden, afstand te nemen en te kijken wat er gaande is.

  Werken aan je Gameplan is een must voor elke ondernemer. Hoe klein of groot je business ook is, je moet hier tijd voor vrijmaken. Dit was zo goed om te doen! Werken met Ilse is heel fijn. Ik heb haar echt nodig om te sparren, in mijn eentje lukt dat niet. Ik excellereer in haar bijzijn. Je maakt niet alleen tijd voor je bedrijf vrij, maar ook voor jezelf. Het is essentieel om te weten welke koers je wilt varen en hoe je daar wilt komen. Dan besef je weer wat je drijft, waarvoor je het doet.

  Jacinta Hall | www.icthall.nl 


  css.php