• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • Karlijn Meulman

  Jarenlang combineerde ik interim-communicatieklussen met losse tekst opdrachten. Tot ik besloot dat ik geen interim-werk meer wilde doen, maar me helemaal op tekstschrijven wilde richten. Ik wist alleen niet hoe ik dat aan moest pakken. Hoe kon ik me het beste profileren, hoe moest ik de sales aanpakken, wat wilde ik precies gaan aanbieden? Kortom: ik had een coach nodig en ik kwam bij Ilse terecht.

  Ik ben het BuildYourBrand-traject ingegaan en dat heeft me nog meer opgeleverd dan ik had verwacht. In zes maanden leerde ik ten eerste om te vertrouwen op mezelf. Twijfels over mezelf als ondernemer veegde Ilse met sterke argumenten van tafel. Twijfels over de haalbaarheid van mijn plannen: hetzelfde. En juist dat had ik nodig. Dat, en een concreet plan van aanpak. In zes maanden bouwden we aan mijn ondernemerschap, ontwikkelde ik mijn ‘merk’ en mijn dienstenaanbod. Daarnaast kreeg ik een helder beeld van mijn onderscheidend vermogen en van de manier waarop ik dat in de markt kon zetten.

  Ilse’s aanpak is heel energiek en concreet. Na elke sessie ging ik vol enthousiasme, plannen en ideeën naar huis. Ilse houdt niet van vrijblijvendheid: als je haar traject ingaat, dan vraagt dat inzet, huiswerk en denkwerk van je. Dat is ook de kracht van haar aanpak: ze laat het er nooit bij zitten, ze stopt pas als het gewenste eindresultaat bereikt is. Voor mij werkte dat heel stimulerend.

  Ik vond het mooi om te zien hoe alle sessies aan het eind bij elkaar kwamen en alle bouwstenen één goed ondernemingsplan werden waar ik concreet mee aan de slag kon. Ik beveel Build Your Brand dan ook van harte aan aan andere ondernemers. Het heeft mij alle handvatten én het zelfvertrouwen gegeven om een succes te maken van mijn onderneming en daar ben ik ontzettend blij mee.

  Karlijn Meulman | MeerDanEenGoedVerhaal


  css.php