• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

    Klik HIER voor meer info

  • Manon de Boer

    Via een vriendin kreeg ik de kans geboden voor een inspiratiesessie met Ilse. ‘Het verlangen om meer waarde toe te voegen is groter dan de angst voor het onbekende.’ Het triggerde me, het was herkenbaar en dus volgde er een inspiratiesessie. Vooraf had ik tal van onderwerpen bedacht om het over te hebben, maar uiteindelijk ging ik blanco het gesprek in. Ik was toch niet op zoek naar een coach en heb zelfs een beetje een hekel aan het woord (ze schieten als paddestoelen uit de grond). Maar ja, als je dan binnen een paar minuten precies mijn pijnpunten weet te benoemen, maakt dat toch wel wat los. Je raadt het al: volgende maand begin ik met het Boost Your Business-traject! Terug naar wie ik echt ben en wat mij gelukkig maakt en van daaruit mijn bedrijf opnieuw gaan inrichten. Thanks voor de inspiratie Ilse en wat heb ik een zin om samen aan de slag te gaan!

    Manon de Boer | www.toostaantafel.nl


    css.php