• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • Marinka de Groot

  Ik was voor mijn gevoel aan het ‘overleven’ en ik kwam daar maar niet uit. En dat terwijl ik heel hard wil groeien! Het meest waardevol was de ontdekking van mijn ‘why’, maar de hele Gameplan-dag heeft me aan het denken gezet. Ik heb stappen gemaakt, die ook echt bij mij passen.

  Ilse is niet het prototype rustige dame. Net als ik. Maar ze is geduldig en ze luistert goed. Telkens bracht ze me weer terug naar mijn ‘ik’. Het is super waardevol om een dag bezig te zijn met JEZELF, en ook met Ilse. Ik kan met een aantal concrete dingen aan de slag, ook al loopt mijn planning soms anders. Daar werk ik nu juist aan. Een van de beste resultaten is misschien wel dat ik weer kalm ben in mijn hoofd, en dat ik stap voor stap aan de slag kan gaan.

  Marinka de Groot | www.transcriberen.nl


  css.php