• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • Marjel Sterrenberg

  Vanuit mijn ondernemerschap merkte ik dat ik toe was om dieper na te denken over mijn bedrijf als ‘brand’ en mijn positie in de markt. Ilse’s inzichten kon ik meteen vertalen naar mijn bedrijf. De combinatie van haar kennis, kunde en vaardigheden hebben mij veel concrete dingen opgeleverd, zoals hoe ik zelf gezien wil worden en hoe ik daar op kan sturen. Ik heb mijn look & feel aangepast, nieuwe producten en diensten ontwikkeld, samen met een nieuwe website en een nieuwsbrief. En het geweldige inzicht dat mijn lieve ouders mij een geweldige basis hebben meegegeven.

  Haar coaching is liefdevol, persoonlijk en met aandacht. De praktische aanpak, de spiegel die ze voorhoudt en het blijven doorvragen hebben veel bijgedragen aan mijn resultaten. Elke sessie heeft waarde, waarvan verdienmodellen, strategiesessies, hartwaarden en sales er voor mij uitknalden. De afgelopen 6 maanden zijn mooi, hartverwarmend, frustrerend, uitdagend, grensverleggend, integer en professioneel geweest. Ik heb geleerd anders te kijken naar het verlangen van mijn klant en welke toegevoegde waarde ik heb. Ik ben gegroeid als professional, met een completer ondernemerspakket, en als mens, met een beter beeld op wie ik ben, wat ik kan en wat mijn SweetSpot is. Elke ondernemer die toe is aan de volgende stap en daar in wil investeren raad ik BuildYourBrand aan.”

  Marjel Sterrenberg | www.rechtwel.nl 

   


  css.php