• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

    Klik HIER voor meer info

  • Nienke van de Water

    Frisse Start is super leuk, inspirerend en verhelderend! Ilse heeft me geleerd groter te denken, echt out-of-the box, en doelen te stellen voor de toekomst. Ik begrijp nu dat een heldere ‘waarom’ meer mogelijkheden biedt. Daarnaast ervaar ik minder chaos doordat ik nu elke dag plan wat ik ga doen, waardoor ik dingen ook echt af kan strepen van mijn actielijst en minder last-minute doe. De sessie heeft ook geholpen met de ontwikkeling van mijn nieuwe huisstijl en de uitstraling van mijn webwinkel. Frisse Start is echt anders dan de trainingen of cursussen die ik eerder heb gevolgd. Ik besteed nu meer uit, doe alleen nog de dingen die ik leuk vind en mijn creativiteit stroomt! Deze sessie heeft mijn ogen geopend.

    Nienke van de Water | www.dreamkeydesign.nl 


    css.php