• Zoek je een inspirerende spreker voor je seminar, event of (netwerk)bijeenkomst? Over personal branding, mindsetfocus, impact & flow?

  Klik HIER voor meer info

 • Susan Manni

  Ik was al drie jaar bezig met eCounseling4U en het was nog steeds geen goedlopend bedrijf. Ik had ideeën over wat ik anders wilde met mijn aanbod en doelgroep, maar ik zocht al een tijdje naar de juiste coach die met me mee dacht hierin. Ik woon en werk vanuit Zwitserland, dus wilde ik graag een online programma volgen. 

  Na het lezen op haar website over BuildYourBrand en een persoonlijk gesprek met Ilse, besloot ik het traject in te gaan. Ik ben de eerste die BuildYourBrand helemaal online heeft gevolgd. En Ilse bleek de juiste keuze; ze is een positief, open en meedenkende coach. En ze is ook makkelijk toegankelijk en heel bereikbaar.

  De afgelopen zes maanden hebben me veel gebracht: inzicht in de stappen die ik kan nemen, mijn doelgroep concreet gemaakt, een passend programma aanbod, tips, ideeën en nog veel meer. Ik ben super blij met mijn waarom en hoe mijn ‘brand’ zich heeft ontwikkeld. Het is wonderlijk hoe branding, marketing en sales met elkaar samenhangen.

  BuildYourBrand bevat nuttige, maar grote stappen. Het duurde even voordat ik sommige stappen kon nemen, omdat ik niet altijd het overzicht had. Ik heb de neiging alles eerst goed en perfect uitgewerkt te hebben voor ik verder ga. Dat blijkt helemaal niet nodig. Ik zou 6 maanden BuildYourBrand zeker aanbevelen; het is een mooie manier om je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als zakelijk. 

  Susan Manni | www.eCounseling4U.nl


  css.php